Blue Lagoon

Malo motivacije nije na odmet

— Autor lifetype @ 22:54

U današnje vreme je jako teško pronaći sebe u nečemu. Bilo da je u pitanju pronaći posao kojim želiš da se baviš ceo život a nisi dovoljno plaćen ili stan u kome želiš zauvek da živiš, sve su to neke sitnice koje nas opterećuju iz dana u dan. Ali, ne treba to da nas sputava da želimo i budemo ono što jesmo, da budemo bolje verzije sebe iz dana u dan, da budemo uporniji ka svojim ciljevima, da isplivamo na površinu i sa ponosom sebe pogledamo u ogledalu. zvuči poznato, jel da?

Smile

Ali zapravo, to i jeste tačno, jer upravo sam se time vodila i govorila u sebi, kao mantru ponavljala "Hajde, možeš ti to, sve si bliže boljoj sebi", i tako ponavljala, ali još uvek samu sebe nisam sustigla i u tome je suština. Tek kada smo toliko blizu cilja, onda damo sve od sebe i izvučemo taj maksimum koji smo čuvali za taj najveći momenat, i onda nastane uspeh.

Tako da, ukratko, ako ti treba neka promena da bi krenuo u nove pobede, učini je. Ofarbaj se, istetoviraj se, promeni stil oblačenja, apsolutno je na tebi kako ćeš krenuti u nove pobede, ali imam jednu važnu stvar za tebe koji ovo čitaš. Zadrži u sebi onog pravog sebe, drži do sebe, prihvati sebe onakvog kakav si, i veruj mi uspećeš. Ako ne uspe iz prvog pokušaja, probaj jos koji put, i uspećeš, obećavam.

 

 P.S. Da krenem sa pozitivom u svet blogera. Nadam se da vam se dopada koliko-toliko.

 


Powered by blog.rs